[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Mikä ihmeen #Verkostoitumisvartti?

Verkostoitumisvartti on tapa jättää tunnejälki some-aikakaudella sekä tutustua uusiin ihmisiin helposti ja nopeasti, netin yli tai vaikka puhelimitse. Tapaaminen vaatii yksinkertaisimmillaan yhteisen hetken sopimisen.

Idea lähti siitä että yrittäjänä halusin saada enemmän irti sosiaalisesti mediasta, en halunnut olla “connection linkkarissa” vaan tietää mitä ihmiset tekee. Henkilökohtainen tavoitteeni on jo jonkin aikaa ollut päästä firmadigin “Ray Donovaniksi” (tyyppi telkkarissa joka tuntee oikeat ihmiset ja saa asioita tapahtumaan yhdellä puhelinsoitolla).

Jos aivan totta puhutaan niin ei tässä varsinaisesti ole mitään uutta keksitty, sillä ihmisethän ovat tavanneet kahvin, lounaan tai vaikka oluen (ja bisneksen) merkeissä ennenkin. Verkostoitumisvartti on silti simppeli idea, joka yhdistää nykyajan uuden valuutan eli someverkoston ja tunnejäljen.

 

“Kohtaamisen helppous sosiaalisessa mediassa sekä digin hyödyntäminen ovat madaltaneet kynnystä verkostoitua – vain napinpainallus ja olemme samassa veneessä.”

 

Tunnejäljellä erotumme kylmästä “connectionista” ja muodostamme aidon yhteyden verkostomme jäseninä. Nyt se ei vain enää vaadi samalla tavoin f2f-kohtaamista fyysisesti vaan hyödynnämme digin uusia tuulia niin ajanvaraamisessa (Calendly.com) kuin itse tapaamisessa (Hangouts, Skype,..).

Digin vastapainoksi on kokeiltu muitakin tapoja, kuten verkostoitumista kuntosalilla – hyvät tulokset saavutettiin tässäkin ja jatkoa varmasti seuraa.

Mistä aika ja motivaatio?

Yli 100 varttia rikkaampana voin todeta tämän kannattavan sillä verkosto on yrittäjälle valuuttaa. Miksi jättäisin mahdollisuuden käyttämättä? Toinen on kiinnostunut minusta koska on pyytänyt ensin verkostoonsa ja lähtenyt vielä mukaan verkostoitumisvarttiin. Pitäisikö käyttää sama aika kylmäsoittoihin? No way.

PS. Torstaina 15.3.2018 järjestetään Myynnin ammattilaiset Facebook-ryhmän verkostoitumistapahtuma Helsingissä Maria 01:llä. Tämäkin setti olisi takuulla jäänyt (osaltani) järjestämättä ilman varttia Sami Saarenpään kanssa.

Verkostoituvin terveisin,
Kim Hiekkanen
Digiassistentti, CEO

Kiinnostuitko? Varaa vartti ilman kalenterizumbaa suoraan alta!