Myynnin tekeminen digiaikakaudella, helpommin sanottu kuin tehty.

Yskiikö myynti, vaivaako liidipula vai tuntuuko, että yrityksenne myynnin nilkka on nyrjähtänyt digiloikkaa tehdessä? Kaipaatko kenties digiliiketoiminnan asiantuntijaa pallottelemaan kanssasi ideaasi liiketoiminnan kehittämiselle? Tätä ja paljon muuta tarjoaa digisparraus-palvelumme.

Me kuuntelemme murheesi, annamme konkreettisia ideoita ja takaamme, että kanssamme keskusteltuanne olette takuulla rikkaampi kuin ennen. Et välttämättä ole voittanut suoraa rahaa kuten lotossa, mutta olet saanut korvaamattoman arvokasta tietoa sekä osaamista asiantuntijalta tukemaan ja kasvattamaan yrityksesi myyntiä.

 

Vai onko yrityksenne kenties nälkäisempi digikehittäjä?

Onko teillä halu kehittää koko yrityksen liiketoimintaa ja kenties synnyttää kokonaan uudenlaista digiliiketoimintaa? Tuntuuko kuitenkin siltä että kehitetyt loistoideat haihtuvat kuin humala baari-illan jälkeen jättäen jäljelle vain jomottavan digikrapulan?

Saatat ehkä jo tietää mistä aloittaa, mutta et miten asiaa voisi parhaiten edistää käytännössä. Me autamme yrityksiä toipumaan digikrapulasta sekä hyödyntämään yritysten sisällä olevien ideoiden piilopotentiaalia tarjoamalla tähän avaimet käteen ratkaisun Digikiihdyttämö-palvelun muodossa.

Kartoitamme liiketoimintanne, haastattelemme osaajat ja järjestämme puitteet, jotta organisaation sisällä piilevät liiketoiminta-ajatukset saadaan esille. Lopputuloksena on yrityksen sisältä nippu uusia digiliiketoimintaideoita, joita voidaan lähteä toteuttamaan käytännössä ketterän kehityksen menetelmin.

 

Entäpä jos talossa ei ole omaa digiasioiden mestaria?

Ovatko digiprojektinne ja digikehittämisen toiveenne tuhoon tuomittuja? Ei todellakaan! Me digiassistentti.fi:llä hoidamme tarvittaessa projektien konkreettisen eteenpäin viemisen tuttuun avaimet käteen tapaamme.

Digipäällikkö palvelumme avulla voit vuokrata yrityksellesi tai projektillenne ammattitaitoisen projektipäälikön vetämään sen täysin uuden- tai jo aloittamanne digiprojektin menestyksekkäästi maaliin.

Digisparraus, Digikiihdyttämö ja Digipäälikkö-palveluista vastaa Juuso Salmu –  kuusitoista vuotta maailmaa kiertänyt myynnin, liiketoimintaprosessien ja muutosjohtamisen ammattilainen. Juusolla on osaamista ja kokemusta karttunut erikokoisista yrityksistä Saksasta, Japanista, New Yorkista ja Suomesta. Liiketoiminnan johtaminen, myynti ja sen tekeminen sekä kehittäminen ovat olleet Juuson koko 15 vuotisen työuran keskiössä, joista kahdeksan viimeisintä vuotta on vietetty digiliiketoiminnan mahdollisuuksiin perehtyen ja niitä hyödyntäen.

 

Pyydä ilmainen 30min liiketoimintasi Digisparrauskeskustelu.

Me kerromme selkeät pointit ja kehittämisideat; mikä on tilanteesi ja miten saat asiat rullaamaan oikealla tavalla. Kuuntelemme digimurheesi ja annamme selkeät vinkit digiliiketoimintasi kehittämiseen.

Jätä soittopyyntö