Digiassistentti

Digiassistentti auttaa juuri sillä tavalla miten haluat, tarvitset ja juuri niin paljon kuin haluat.

Digiassistentti avuksi! Keskittykää olennaiseen ja ulkoistakaa yrityksenne netti- ja sometehtävät Digiassistentille. Hyppäämme mukaan liikkuvaan junaan tai rakennamme tarvittaessa kaiken vaikka alusta asti. Miten voisimme olla avuksi?

 Kotisivujen suunnittelu ja toteutus
 Markkinoinnin automatisointi
 Palvelintilat ja ylläpito
 Verkkokaupat sekä maksuväylät
 Hakukone- ja someoptimointi
 Analytiikka

 Google Adwords
 Chatit verkkosivuille
 Sisällöntuotanto sekä graafinen suunnittelu
 Some-kampanjat
 Nettisivujen sekä sometilien ylläpito
 Markkinointistrategiat

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja hanki yrityksellesi oma #DigiAssistentti.

 

#DigiAssistentti ratkoo ongelmia hintaan
65€ + (ALV 24%) / tunti.

Jätä soittopyyntö

 

Tiedätkö jo mitä haluat? Jätä meille tarjouspyyntö!

Haluan tarjouksen pyynnölle, mikä sisältää (valitse vähintään yksi kohta): KotisivutVerkkokauppaLogoGraafinen työKirjoitus ja käännöstyöMyynti ja markkinointiOptimointiWebhotellit ja domainitMuu

Mikä on budjettisi projektillesi?

Montako sisältösivua kotisivusi tulee sisältämään?

Tuletko julkaisemaan blogia kotisivuillasi?KylläEnHaluan valmiuden, julkaisen myöhemmin

Millä kielillä kotisivut tulee toteuttaa?

Minkälaista logosuunnittelua suosit? KlassistaModerniaIkoneitaKuvapainoitteinenTekstipainoitteinen

Kerro lyhyesti logosi ideasta:

Sivustosi slogan?

Mitä haluat optimoida? HakukonesopivuusSisältöKuvatTietoturvaAvainsanatEvästeetSosiaalinen mediaLinkkirakenneMuu

Kerro tarkemmin optimoinnista:

Tarvitsetko sisällöntuotantoa?Kyllä, haluan että tuotatte sisällön.En, lähetän sisällön teille.

Kerro sivustosi alasivuista:

Montako tuotetta sinulla on?

Kerro kaupastasi:

Valitse seuraavista graafisen suunnittelun palveluista: Kokonaisvaltainen visuaalinen ohjeistus nettisivuistaVisuaalinen leiska nettisivuista/verkkokaupastaSosiaalisen median tilien visuaalinen suunnitteluFlyeriKäyntikorttiJulisteMuu

Kuvaile graafista työtä:

Mitä käännöstyö sisältää?

Monta sanaa käännöstyö on?

Valitse seuraavat myynnin ja markkinoinnin työkalut, joista olet kiinnostunut: SähköpostiautomaatioGoogle AdwordsFacebook-mainontaTwitter-mainontaInstagram-mainontaLinkedin-mainontaMuu

Mitä tarvitset seuraavista palveluista? WebhotellinDomain/VerkkotunnuksenSähköpostiosoitteen

Nimi / Yrityksen nimi

Puhelinnumero:

Sähköpostiosoite:

Kuvaile pyyntöä:

Mihin mennessä tarjouksen pitää olla toteutettu?

*Tarjouspyyntö ei sido mihinkään, eikä maksa mitään.

*Palaamme 48 tunnin sisällä tarjouksella

*Lähettämällä pyynnön hyväksyt sivustomme evästekäytännön

Digiassistentti auttaa juuri sillä tavalla miten haluat, tarvitset ja juuri niin paljon kuin haluat. Työskentelemme etänä, mikäli työtehtävät sen mahdollistavat, tai tulemme paikan päälle. Asiakkaana sinä päätät. Työmme on usein näiden kahden yhdistelemistä. Olemme erittäin lähestyttävä ja asiakasystävällinen assistenttipalvelu. Jos kuitenkin palvelumme laatu ei syystä tai toisesta miellytä, asiakkaamme ovat vapaita irtisanomaan meidät heti. Työmme ja sen laatu puhuu puolestamme, emmekä harrasta pitkäaikaisia sopimuksia.

Emme sitouta asiakkaitamme määräaikaisiin tai kuukausittaisiin maksuihin. Kaikki työt arvioidaan ja hyväksytetään ensin. Kaikki työt pyritään toteuttamaan aika-arvion sisällä. Odottamattomista ja ennalta-arvaamattomista töistä ilmoitetaan ja hyväksytetään aina ennen, kuin itse työn toteuttamista.

Kirjaamme kaikki työmme raporttiin 15 minuutin tarkkuudella. Tekemämme työn lisäksi kirjataan tarkempi kuvaus tehdystä työstä. Luomme laskumme näiden kirjausten perusteella. Laskutusvälimme on yksi kuukausi, ellei toisin sovita. Jos sinulla on erityistoiveita raportoinnin suhteen, pyydämme kertomaan heti, niin voimme ottaa toiveenne huomioon. Toimitamme aina projektiseuranta-, ja raportointi näkymät asiakkaillemme, mistä voitte seurata käytettyä aikaa työhön, vaikka päivittäin! Raportti tulee aina laskun mukana.

Laskutamme aina kuun ensimmäinen – viimeinen päivä tehdyt työtunnit seuraavan kuukauden alussa.

Esim. 1.7-30.7 päivät käytetään 5 työtuntia – Nämä laskutetaan n. 1-4. päivä elokuuta.

Tämä tarkoittaa myös että jos emme käytä työtunteja projektiin kuun aikana, emme myöskään siitä laskuta. Emme laskuta kaikkea kerralla, vain käytetyt työtunnit kuukauden aikana. Laskuissamme on 14 päivän maksuaika.

Tarjoamamme palvelun laatu on meille erittäin tärkeää ja haluamme olla tuottavia yhteistyökumppaneita. Jos tuntuu, että näin ei ole, pyydämme antamaan palautetta asiasta heti. Näin pystymme toimimaan ja korjaamaan tilanteen mahdollisimman nopeasti.

Muista projektiemme aikana aiheutuvista kuluista sovitaan aina erikseen. Tällaisia ovat esimerkiksi palvelintilamaksut, tekniset alustat ja lisenssit. Päivitystyöt, kartoitustapaamiset ja muut asiat.

Optimoimme yrityksellesi sopivimman tavan tavoittaa näkyvyyttää sometiliesi kautta.

 

Teemme somestasi yrityksesi näköisen ja varmistamme että julkaisusi, kuvat ja videot toimivat, sekä näyttävät hyvältä, (SMO). Kirjoitamme, tutkimme ja luomme puolestasi julkaisuja, mitkä ohjaavat kävijöitä yrityksellesi. Kerromme some markkinoinnin salat ja ylläpidämme sivustoa puolestasi. Teemme kaiken yhdessä, kädestäpitäen ja määrätietoisesti.

Hakukoneoptimoimme nettisivusi, sekä verkkokauppasi näkymään suosituissa hakukoneissa. (SEO).

 

Automatisoimme sivustosi sähköposti markkinoinnin työkaluilla, kuten Mailchimp ja Active Campaign. Suunnittelemme yhdessä toimivan markkinointistrategian ja kohdeyleisön yrityksellesi. Luomme Google Adwords ja Facebook kampanjoita, sekä raportoimme tulokset sinulle kuukausittain ymmärrettävästi. Seuraamme tuloksia Google analytiikalla ja Facebookin Pixeleillä. Kerromme miten kommunikoida asiakkaiden kanssa sosiaalisessa mediassa ja saada haluamasi viesti perille oikein. Koulutamme sinua tulkitsemaan analytiikan oikein, hyödyntäen tuloksia yrityksesi liiketoiminnassa.